DNT DRAMMEN OG OMEGN - tursenteret på Bragernes

DNT_Jeanette_og_Hanna__foto_Anne_G_Wollertsen

(Drammen) Spesialforretning innen turutstyr, turklær og kart. I Tursenteret og Turbutikken finner du spesielt utvalgte produkter innen bekledning til turbruk i all slags vær og temperaturer. 

Innerbekledning som ullplagg, mellombekledning som fleeceprodukter og ullplagg og skallbekledning i flere stoffvarianter. Videre turstøvler og -sko, ryggsekker, soveposer, liggeunderlag, turutstyr generelt, kart og litteratur og mye mer.

Her finner du alt du trenger av friluftslivsprodukter til turen! DNT Drammen og Omegn har distriktets beste utvalg i kart!

Fast rabatt for medlemmer av Den Norske Turistforening. Her kan du også kjøpe medlemskap, få informasjon om turer og turforslag, melde deg på turer og kurs m.m.

gensere-og-kofferter.jpg

Åpningstider:

Mandag - fredag kl.10.00-17.00
Lørdag kl. 10.00-15.00

Spesialforretning innen turutstyr, turklær og kart.  

 

DNT Drammen og Omegns Tursenter og Turbutikk

Nedre Storgate 10/Gågata, 3015 Drammen.
Telefon 32 25 51 40.  
Nettsted: drammen.dnt.no
E-post: butikk.drammen@dnt.no

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.