Kino City - Magiske filmopplevelsene

KinoCity_konferanse

(DRAMMEN) KinoCity har oppgradert saler. Nye stoler, lerret, belysning og nytt lydanlegg. I tillegg en egen rad med premium-stoler for ekstra komfort og USB uttak der du kan lade av mobilen. Alt for den optimale opplevelsen.

Kino City er en av landets største kinoer med 350.000 besøkende hvert år. Kinoen har seks THX-saler hvorav tre med 3D-visning. Salene har bekvemmelige stoler, god ventilasjon og fremragende lyd og bildekvalitet. 

Kinoen henvender seg til alle aldersgrupper; barn, barnefamilier, ungdom, voksne, honnører, skoler, kommuner og bedrifter. 

Kurs og konferanser

KinoCity har 6 saler med alt fra 93 til 340 seter som er ypperlig egnet til utleie for kurs og konferanser på dag og kveldstid. Konferanselokalene har store lerreter til presentasjoner og topp kvalitet på lyd og bilde. Her sitter du komfortabelt i gode stoler i behagelige, ventilerte saler som skråner oppover slik at alle ser like godt. Alt tilrettelagt for optimal opplevelser.

Kino City er behjelpelig med teknisk utstyr og oppkobling. Servering av kaffe, mineralvann og lunch under arrangementene kan avtales.

KinoCity_foaje.jpg

Kinosalene 

Kinoen samarbeider med lokale kjøkken og kan traktere velsmakende retter for opptil 900 personer. Drammen Kino AS har i dag 41 ansatte. KinoCity har seks THX godkjente hvorav tre 3D saler. Alle oppkoplet med teleslynge.

KinoCity_sal1.JPG

Sal 1 - 344 plasser (2)*
Sal 2 - 103 plasser (1)
Sal 3 - 97 plasser (1)
Sal 4 - 190 plasser (2)
Sal 5 - 98 plasser (1)
Sal 6 - 93 plasser (1) 

Tilsammen er det plass til 925 inkluder 8 rullestolplasser. 
* Antall rullestolbrukere.
Kinoen ligger sentralt plassert på Bragernes torg med kort vei til parkeringshus, buss og tog. 

KinoCity_logo_drammen.jpg


Drammen Kino AS - Kino City
Bragernes torg 2A,
3017 Drammen ( kart
Tel: 32 21 78 60
Hjemmeside: kinocity.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.