Lucky Bowl Drammen

Lucky_Bowling_3

(DRAMMEN) Lucky Bowl på Åssiden inviterer til New York style restaurant med egen bowlingavdeling. Ta turen innom og prøv homemade burgers med en rekke toppinger. Serveres på spesiallagde trefat med crispy fries og aioli.

Drammens beste burger?
Har du vært på Lucky Bowl som åpnet på Åssiden? Hvis du enda ikke har vært der anbefaler vi deg å ta med vennegjengen, familien eller kollegaene på en kveld med mat, drikke og bowling som valgfritt tilbehør.

Det er alltid noe å feire
New York style restaurant setter de perfekte rammer for å skape nye minner sammen. Praten går lett over en av Drammens beste homemade burgere og konkurranseinstinktet kommer kjapt frem hos de fleste på bowlingbanen.

Julebord, firmaevent eller bursdag
Lucky Bowl har skreddersydd en rekke pakker som alle inkluderer mat, drikke og bowling som passer om du vil ta med vennegjengen eller jobben på julebord – eller kanskje det rett og slett bare er på tide med en kveld ute.

Lucky Bowl har også skreddersydd en rekke pakker for bowlingbursdag. Disse er tilpasset ulike aldersgrupper og Lucky Bowl inviterer til Kids Party, Teen Party og Grown Up Party.

 

Lucky_Bowling_2b.jpg

TIPS! Book bane online - da er du sikret ledig bane til ønsket tid. Alle pakker kan også bookes online. Se www.luckybowl.no for mer info.

Gavetips! Gi gode minner i gave til de du er glad i. Hva med en time FamilieBowling? Kjøp elektronisk gavekort via web eller ta turen innom Lucky Bowl Drammen og kjøp gavekort på valgfritt beløp.

Åpningstider
Man - tors 11.00 - 22.00 
Fre 11.00 - 24.00
Lør 12.00 - 24.00
Søn 12.00 - 22.00

Lucky Bowl Drammen

Ingvald Ludvigsens gate 14, 3027 Drammen
Tlf : 32 80 48 80. E-post : drammen@luckybowl.no
Web Luckybowl.no | Book Online 

Se i Google Kart