SAND GÅRD: Barnas gård med aktiviteter for hele familien

Kafe_Gårdsbutikk
Sand Gård har hjemmebakeri - kafé - gårdsbutikk - selskapslokale - utleie.

(HOLMSBU) Velkommen til gode opplevelser på Sand Gård! Her finner du barnas gård, hjemmebakeri, gårdsbutikk, kafé og selskapslokale.

Gode opplevelser finner du på Sand Gård! Dette er en gård med lang historie og gamle tradisjoner. Vi ønsker å ivareta kulturen som har preget gården siden 1700-tallet. 

Gården har et bredt spekter av tilbud, blant annet hjemmebakeri, gårdsbutikk, kafé, selskapslokale og barnas gård. 

På Sand Gård finnes det en gårdsbutikk i det gamle bryggerhuset fra 1740-tallet hvor man kan kjøpe egenproduserte bakevarer fra eget gårdsbakeri. Vi baker flere sorter brød, rosinboller, muffins, kesamboller, skolebrød, kanelboller, vaniljeboller og julekake. Du er også velkommen til å besøke vår hyggelige gårdskafé.

Sand Gård har også et flott selskapslokale til bruke ved festlige anledninger som bryllup, konfirmasjon, dåp, møtevirksomhet og annen type arrangement. Lokalet har plass til 80-100 personer og kan godt kombineres med matservering fra gården. 

Sand_gård_dyr.jpg

Vi har bygget ut en park med lekeapparater for barn. I tilknytning til lekeparken finner man noen av gårdens dyr. Gådden har i dag høner, sauer, geiter, griser, ender, fasaner, kaniner, gjess, kalkuner, hester og selvfølgelig gårdskatter. Barna kan se på dyrene våre mens de koser seg med nybakte boller fra vårt bakeri!

Sand Gård

Storengene 2/4, 3484 Holmsbu ( kart )

Telefon: 32 79 85 00
Mobiltelefon: 924 88 904
Nettside: www.sand-gard.no
E-post: sand_gard@yahoo.no