5 BARNEFORESTILLINGER I MARS: Karius og Baktus, Alice i Wonderland – og en svømmende sildestim

Bølgebrus 4x

DRAMMEN. Barna kan glede seg over Musifystisk, en spennende og morsom forstilling, Thorbjørn Egners klassiker Karius og Baktus, Alice i Eventyrland, musikkorps og utendørsforestillingen Bølgesus.

Mysifistisk 1x.jpg

MUSIFYSTISK

Union Scene 18. mars

Musifystisk – en spennende, morsom og annerledes barnekonsert!

Knut Harald Sommerfeldt er både musiker og tryllekunstner. Da må dette både bli musikalsk og mystisk – altså musifystisk. La deg forbløffe av uforståelig moro, nyt musikalske godbiter og trim latter­musklene - alt i ett! Dette er en spennende opplevelse krydret med trylling, musikalske eventyr, buktaling og humoristiske overraskelser. Gled deg til en tryllekonsert som kiler i magen!

Knut Harald Sommerfeldt er meget allsidig, i tillegg til å være tryllekunstner og en trollmann på fiolin, er han også en dyktig fri-idrettsutøver.

Passer for barn fra 3 år og oppover.

Karius 1x.jpg

KARIUS OG BAKTUS

Drammens Teater 18. mars

Av Thorbjørn Egner med musikk av Christian Hartmann.

Hei hurra, hurra, hurra, dette var da jammen bra, for endelig er Karius og Baktus tilbake! Denne versjonen har høstet stor suksess på turné rundt i landet, og nå kan Drammen glede seg til å oppleve disse rampete trollene igjen.

Få med deg denne populære forestillingen full av sjarme og humor, og bli med når tanntrollene flytter inn i munnen til Jens. Trollene gjør mange morsomme sprell underveis, men også slik ugang at de alltid ender med å bli skylt ut på det åpne hav for så å lete etter nye tenner å flytte inn i.

Karius: Andreas Kjølberg

Baktus: Talina H. Skogseth

Produsent: Talina Produksjon

Karius og Baktus møter barna i foajeen etterpå, for foto og signering.

Alice 1x.jpg

ALICE I EVENTYRLAND - Konnerud Barne- og Ungdomsteater

Drammens Teater 25. og 26. mars

Konnerud Barne- og Ungdomsteater er en amatørgrupper på Konnerud for barn og ungdom i alderen 7 til 19 år.

I år setter de opp årets forestilling av Alice i Eventyrland på Studioscenen i Drammens Teater. 2 forestillinger.

Korps 1x.jpg

KORPSDAG

Union Scene 25. mars

Velkommen til korpsdag for barn på Union Scene! Her kan du høre musikk, snakke med barn som spiller, prøve instrumenter og gjøre masse gøy! Det blir konsert på hovedscenen og aktiviteter i Himmelrommet. Arrangementet er gratis og for alle. NB! Korpsdagen starter 11:00.

Bølgebrus 3x.jpg

BØLGEBRUS

Drammens Teater 26. mars.

På Gamle kirkeplass, parken utenfor Drammens Teater.

Riksteatret. 2 forestillinger på Gamle kirkeplass, utenfor Drammens Teater. Ta med barna på et teatereventyr ute på Gamle Kirkeplass, og bli med på jakten etter havets hemmeligheter!

Bølgebrus er en genistrek av en forestilling for de minste. En interaktiv teateropplevelse der barna får undre seg over havets mysterier på reise gjennom den magiske havparken. 

På veien møter du en svømmende sildestim før du virvles videre gjennom dansende sjøgress. En sulten hai dukker opp. Pass deg! En ny bølge skyller deg heldigvis videre. Men vent litt. Hva er det glitrende som stikker opp fra sanden?

Bølgebrus ble første gang produsert av Hålogaland Teater og Katma til Festspillene i Nord-Norge i 2021. Med Riksteatret får barn i hele landet mulighet til å oppleve denne perlen av en forestilling i sitt eget nærmiljø.

Passer for barn fra 3 år.

PRESENTASJON VED ØYVIND RISVIK

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.