5 KINOPREMIERER i AUGUST: Romantisk jentetur, apokalypse og skrekkens Dracula

Greatest days 2x_edited

DRAMMEN. 5 halvhjertede kinofilmer i august. Kinopremierene har ikke kommet seg ut av sommerdvalen i august. Derfor blir det en del halvhjertede kinofilmer, med spenningseventyr, boyband, mordbeskyldninger, apokalypse og en dash Dracula.

Det var jeg 1x.jpg

DET VAR JEG!

Kinopremiere 4. august

Se TRAILER

I 1930-tallets Paris, blir Madeleine, en vakker, ung og pengelens skuespillerinne, beskyldt for å ha myrdet en berømt filmprodusent. med hjelp av sin beste venninne, Pauline, en ung, arbeidsløs advokat, blir hun frikjent siden det var i selvforsvar. Et nytt liv i berømmelse og suksess venter.

Men så truer sannheten med å komme for en dag....

Meg 2 1x.jpg

MEG 2: THE TRENCH

Kinopremiere 4. august

Se TRAILER

Den er et spenningseventyr større enn du kan tenke deg, og tar 2018-versjonen og skrur den til max, tar actionscenene til høyere høyder og dypere dybder, med flere enorme meger og så mye mer! Dykk ned i ukjent farvann med Jason Statham og det globale actionikonet Wu Jing mens de leder en dristig gjeng forskere på et utforskningsdykk ned i det dypeste havdypet.

Meg 2 2x.jpg

Reisen deres spinner ut av kontroll når en ondsinnet gruveoperasjon truer oppdraget deres og tvinger dem inn i en kamp for å overleve. Satt opp mot kolossale meger og nådeløse plyndrere, må heltene våre overgå, overliste og overvinne grusomme rovdyr i et pulserende kappløp mot tiden. Fordyp deg i årets mest intense kinoopplevelse med "Meg 2: The Trench" – der havdypet kun matches av nivået av ren, skjær spenning!

Greatest days 3x.jpg

GREATEST DAYS

Kinopremiere 11. august

Se TRAILER

En universell og oppløftende historie om vennskap, der vi møter fem bestevenner i 1990-tallets England som idoliserer det samme guttebandet. 25 år senere lever vennene svært forskjellige liv og er spredt overalt, men bestemmer seg for å gjenforenes for en episk konsert med favorittbandet som en gang knyttet dem så tett sammen. Det blir en skikkelig jentetur som vekker mange minner og samtidig får dem til å se fremtiden med nye øyne.

Greatest Days 1x.jpg

GREATEST DAYS er basert på Take That-musikalen «The Band» og inneholder alle bandets største hits. Take That-medlemmene Gary Barlow, Mark Owen og Howard Donald er også involvert i produksjonen.

Vesper 2xx.jpg

VESPER

Kinopremiere 11. august

Se TRAILER

Apokalypsen har inntruffet, sivilisasjonen ligger i ruiner, økosystemet har kollapset, men livet går likevel videre. I denne falne verdenen prøver 13 år gamle Vesper å ta vare på sin sengeliggende far samtidig som hun utvikler nye organismer tilpasset den nye jorden. Vesper er overbevist om at oppdagelsene hennes kan redde menneskeheten, men hun har ingen tilgang til oligarkene som hersker over det som er igjen av verden. Når hun en dag støter på en bortkommen rikmannsdatter i skogen, legger hun en plan for å vinne innpass i elitens hovedkvarter The Citadel.

Vesper 1x.jpg

Hvem hadde trodd at årets store science fiction-høydepunkt skulle være en engelskspråklig litauisk-fransk-belgisk samproduksjon? VESPER smelter sammen østblokk-sci-fi, europeisk art house-drama og amerikansk young adult-fiksjon til en postapokalyptisk fabel som både føles tidløs og dagsaktuell på én gang. Med sin utsøkte produksjonsdesign og fengslende verdensbygging er dette en usedvanlig vakker, helstøpt og gripende eventyrfilm du skylder deg selv å se på det store lerretet.

Dracula 1x.jpg

DRACULA – THE LAST VOYAGE OF THE DEMETER

Kinopremiere 18. august

Se TRAILER

André Øvredals nye skrekkfilm er basert på det fryktinngytende kapittelet «Captain’s log» fra Bram Stokers klassiske roman «Dracula» fra 1897, og følger den russiske seilskuta Demeters reise fra Karpatia til London. Skipet er chartret av en mystisk adelsmann, og lasten består av 24 umerkede kasser. Alt mannskapet vet er at kassene skal fraktes til England. Hva de inneholder vet ingen. Men de oppdager snart at noe er galt. Veldig galt. At «noe» er om bord sammen med dem…

Filmen forteller de mystiske og skremmende hendelsene som rammer mannskapet under overfarten. Natt etter natt forsvinner de sporsløst…én etter én. De blir jaktet på. Men av hvem? Eller hva…?

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.