FESTIVAL : Toppen av Drammen

Toppen_artister

10. - 11. JUNI : Fjorårets festivaldebutant "TOPPEN AV DRAMMEN" ble en braksuksess, og i år inviteres byens befolkning nok en gang til en ekstraordinær kulturopplevelse på Spiraltoppen.

Toppen av Drammen er utrolig stolte over å kunne presentere noen av landets aller fremste og mest populære artister på programmet.
 

Årets festivaldatoer er 10. og 11. juni og denne gangen arrangeres festivalen uten verken munnbind, enmeters-regel, bordservering eller spiseplikt. Endelig kan vi tilby en normal utgave av festivalen og ønske enda flere publikum velkommen til en ekstraordinær kultur og musikkopplevelse med byens flotteste utsikt som bakteppe.

I år kan festivalen skilte med et enda bredere program, større serveringstilbud, flere billetter i salg og selvfølgelig med noen av landets aller fremst artister på scenen.

Festivalen har lagt opp til to varierte festivaldager med en tydelig sjangerprofil pr dag. 

Fredag 10. juni:
Eva Weel Skram, Daniel Kvammen og Bare Egil Band

Lørdag 11. juni:
Oslo Ess, The Dogs og Cocktail Slippers 

Toppen_artister.png

Både rockerne i The Dogs og Oslo Ess slipper ny fullengder i mars måned, mens Daniel Kvammen teamer opp med vokalisten i det kritikerroste bandet Amason for en herlig duett i form av et singelslipp rett over påske. Kvammen, som også er å se som ny rekrutt i beste sendetid på TV2 i vår i «Kompani Lauritzen», tar også med seg platesamlingen og fyller Bergensbanen med venner når han inviterer til etterfest og DJ sett på Drammen teater med «Geilo All Stars» etter endt konsert på Spiralen.

Cocktail Slippers, velsignet av ingen ringere enn selveste «Little Steven», er også straks klare med ny musikk og sammen med evig aktuelle Bare Egil Band, spellemannsnominerte Eva Weel Skram og nå lokalpatriot og Drammens største heiagjengleder Kristoffer Schau, de til sammen et knallsterkt program under årets festival. For å krone verket avsluttes festivalen med et DJ sett av musikkguru Asbjørn Slettemark Rekord bar og lover å gi alt til siste time av festivalens klubbprogram.

I tillegg til nevnte artister vil Toppen av Drammen også satse på lokale artister fra hele fylket for å tilby en bredde og et mangfold i programmet og samtidig tilby de lokale artistene en plattform og scene for å nå ut til et større publikum. Disse vil bli lansert på et senere tidspunkt nærmere festivalen.

BILLETTER 

Toppen Av Drammen

Web: toppenavdrammen.no

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.