Galleri Athene : Kollektivutstilling

Galleri_athene_Inv_kollektivutstilling

I januar har Galleri Atene valgt å avholde kollektivutstilling. Utstillingen til professor Antoniy Sofev er utsatt til februar! Kollektivutstillingen viser flere av galleriets nye kunstnere fra inn og utland. Står til 30. januar.

På kollektivutstillingen i januar vises det flere av galleriets nye kunstnere fra inn og utland, blant annet Geir Nymark med sine fantastiske etsninger og Tor-Arne Moen med sine vakre tresnitt. Elisabeth Ottilia har levert nye hjerter i steingods og ny keramikk av Maria Øverbye.

Tom Gundersen har levert ny metallgrafikk og Lars Løken har levert nytt av  sine særdeles idylliske motiver fra sjøkanten.

Serbiske Tanja Rajkovic vises med sine godt fremførte oljemalerier hvor tematikken gjerne er hvordan vi er så destruktive mot vårt livsgrunnlag : jorda og de enorme forskjellene som er mellom vesten og resten av verden.

Av de mer dystopiske finner vi franske SylC og vår egen Linda H. Syvertsen - kunst som gjerne går inn i kategorien Darkart / Emotionalart, men som har så stor betydning for så mange.

Igjen er det malerier av Georgiske Mai Lashauri på vegg og vi har også fått inn 3 malerier av Danske Erik Muff Reinert ; malerier hvor alt handler om bevegelse.

Nye fantastiske silketrykk av Hilde Rosenberg Bamarni og utrolige akt-tegninger av den verdensberømte amerikanske kunstneren Daniel Maidman.

Jeg kunne ramset opp mye mer, men vi får nøye oss med å si at det er best å heller komme og oppleve.

Det blir ikke vernissage for denne utstillingen.

Åpningstid: ons - søn, kl 11.00-17.00
Utstillingen varer til 30. januar.

Galleri Athene

Grønnland 57, 3045 Drammen
Tlf: 934 39 460
Web: GalleriAthene.no

 

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

Visit DRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.