PÅ KINO: Halvdan Sivertsen - Den usminkede historien

Halvdan 5x_edited

DRAMMEN KINO. Kinopremiere 27. januar. "Halvdan førr evig" tar deg rett inn i Halvdan Sivertsens univers.

Halvdan 1x.jpg

HALVDAN FØRR EVIG. Vi får den usminkede historien om hvordan han gikk fra radikal og smal artist - til allemannseie, hitmaker og Norges største entertainer. Historien blir rått og humoristisk formidlet av Halvdan selv. Vi følger 72-åringen langs de tre M'ene: Moro. Mening. Musikk!

Halvdan 3x.jpg
Halvdan Sivertsen og Åge Aleksandersen.

Kinofilmen "Halvdan førr evig" dykker ned i Sivertsens musikalske skattekiste. Fra ungdomstid med Beatles-akkorder, via progressiv rock på 70-tallet, til moderne klassikere som "Nordaførr vårvisa", "Sommerfuggel i vinterland" og ikke minst "Venna". Vi lover sterke og morsomme opplevelser fra skrivestua, i farta, og på scenen. Og i en tom Bodø domkirke, under pandemien. Mellom 20 og 30 av Halvdans låter er representert i filmen, på en eller annen måte.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.