JONAS FJELD: Bare litt tell - 4 romjulskonserter

Foto Agnete Brun_1

DRAMMENS TEATER. 29. - 30. desember. Jonas Fjeld. Bare litt tell. Bli med på en uforglemmelig romjulskonsert med Jonas Fjeld, på hjemmebane, hvor han presenterer en kveld med musikk, glede og julevarme.

Fjel 1.jpgJONAS FJELD. BARE LITT TELL. Jonas Fjeld, en ekte lokalhelt, vil ta deg med på en musikalsk reise. Med røtter dypt forankret i Drammen, vil konserten hans være en feiring av både julen og byens musikkarv. Gi deg selv og dine nærmeste en ekstra spesiell romjulsgave. Sammen kan vi skape varige minner og dele øyeblikk av glede og fellesskap.

Denne konserten blir en sjanse til å hylle en av våre egne, en artist som har satt Drammen på den musikalske kartet. Av erfaring blir billettene raskt revet bort, så sørg for å sikre deg plass tidlig! La oss sammen fylle Drammens Teater med musikk og hjertevarme. Vi sees på konserten!

Med seg på scenen har Jonas Fjeld denne gjengen:
Andreas Barsnes Onarheim – Diverse strenginstrumenter
Ben Basgård – Gitar, lapsteel, vokal
Hans Cato Kristiansen – Trommer, perk, gitar, vokal
Finn Tore Tokle – Bass og vokal
Stina Kjelstad – Vokal og diverse instrumenter
Ole Jørn Myklebust – Trompet og keys

Billetter HER

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.