JULEKONSERT: Hanne Krogh og Thomas Ruud

Hanne K

DRAMMENS TEATER, 9. desember. I fantastiske Drammens Teater kan du oppleve en konsert med Hanne Krogh og Thomas Ruud så sterk og inderlig at julestemningen varer helt til påske.

HANNE KROGH OG THOMAS RUUD. Kombinasjonen av Hanne Kroghs unike evne til å skape varm, klok og slagferdig julestemning og la nasjonens største stemmer fritt og storslagent boltre seg i musikkens klassiskere og vakre julesanger, har skapt en av norsk kulturlivs største suksesser.

I denne adventstiden reiser Hanne med den beste av de alle, supertenoren Thomas Ruud, solist i to av Tysklands største operahus, Staatsoper Hannover og Staatsoper Stuttgart. Svenske Expressen ga det største komplimentet av dem alle og skrev at han er den nye Jussi Bjørling. Verdensstjernen Kiri Te Kanawa valgte nettopp Thomas Ruud som makker i flere av sine solistkonserter.

Og best av alt: Allsidige Thomas Ruud synger julesanger med en kraft, tyngde og timing helt på Frank Sinatra og Bing Crosby-nivå.

 

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

VisitDRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg til over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.