Julekonsert med Helene Bøksle

Bøksle-01-Banner-b

BRAGERNES KIRKE, 11. desember, kl 18:00 - Julekonsert med en av Norges vakreste stemmer! Helene Bøksle er en av Norges store sangstjerner, og hennes tradisjonsrike julekonsert «Det hev ei rose sprunge» har blitt spilt for fulle hus gjennom en årrekke.

Julekonsert med en av Norges vakreste stemmer! Helene Bøksle er en av Norges store sangstjerner, og hennes tradisjonsrike julekonsert «Det hev ei rose sprunge» har blitt spilt for fulle hus gjennom en årrekke.

Konserten er høytidsstemt, vakker og personlig - og publikum får gleden av å høre klassiske julesanger som «Deilig er jorden», «O helga natt» og «Tenn lys».

Konserten er inspirert av Helenes kritikerroste juleplate «Det hev ei rose sprunge», som er blitt en moderne juleklassiker. Helenes julesanger har blitt streamet flere millioner ganger på Spotify.

Helene har med seg flere av Norges fremste musikere. Gled dere til en uforglemmelig julekonsert! 

 

Julekonsert med Helene Bøksle 

Hjemmeside: heleneboksle.no

BILLETTER: Ticketmaster  
Søndag 11. desember 2022, 18:00

Bragernes kirke 
Cappelens gate 9, 3016 DRAMMEN

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.