KOMMER PÅ KINO: Askepott, Bambi, Tornerose og Løvenes Konge fyller 100 år

Askepott

DRAMMEN. Kinopremiere 1. og 29. september. Gled dere til et nostalgisk gjensyn med Askepott, Bambi, Løvenes Konge og Tornerose. De feirer alle 100 år i Drammen.

Disney 1.jpeg

ASKEPOTT – 100 års feiring

Kinopremiere 1. september

Med et raskt håndgrep og litt "simsalabim" forvandler Gode Fe et vanlig gresskar til en flott vogn og fillene hennes til en flott kjole og sender henne til det kongelige ballet. Men Askepotts magiske kveld tar slutt når trolldommen opphører ved midnatt. Hun vil trenge hjelp fra sine dyrevenner Jac og Gus for å passe inn i glasskoen og få eventyrslutten sin.

Disney 2.jpeg

BAMBI – 100 års feiring

Kinopremiere 1. september

Med sin fantastiske animasjon, er denne elskede klassikeren tilbake på kino i anledning Disney sitt 100 års jubileum. Bambi blir med vennene Trampe og Blomst for å utforske skogens utfordringer og vidundre, og for å oppfylle sin skjebne som skogens prins.

Disney 4.jpeg

LØVENES KONGE - 100 års feiring

Kinopremiere 29. september

Disney's episke eventyr om unge Simba er tilbake på kino i anledning Disneys 100 års jublieum.

Villedet av sin ambisiøse onkel Scar, lever Simba et avslappet liv med vennene sine Timon og Pumpaa og glemmer ansvaret sitt. Men plikten kallerog Simba må vende tilbake for å finne sin plass i "livets sirkel".

Disney 3.jpeg

TORNEROSE - 100 års feiring

Kinopremiere 29. september

Tornerose vender tilbake til det store lerretet i anledning Disneys 100 års jublieum

Den hevngjerrige feen Malefika på legger prinsesse Aurora en forbannelse: Aurora skal stikke fingeren sin på teinen på en spinnerokk og falle i dyp søvn på sin 16-årsdag, og bare et kyss fra hennes sanne kjærlighet kan vekke henne. De tre feene Flora, Faune og Kvitrebekk utgir seg for å være bondekoner som oppfostrer prinsessen, som de kaller Tornerose, i skogen der Malefika ikke kan finne henne.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.