ACAPELLA: Fine Blends jubileumskonsert

Fine Blend_editedx

DRAMMENS TEATER, 21. oktober, Foajekonsert med Fine Blend som holder sin 10-årsjubileums konsert. Jubileumskonserten vil inneholde gamle og nye godbiter som spenner fra stille og vakre melodier til rytmiske og smittende låter.

FINE BLEND. Konserten var opprinnelig satt opp den 22. april, men har blitt flyttet til 21.

oktober. Har du kjøpt billetter til 22. april, vil disse være gyldige for 21. oktober. 

---

Pamparaba! Fine Blend feirer 10 år med acapella-sang. 

Gjennom nitidig øving og perfeksjonering har gruppa klart å skape mange fine konsertøyeblikk og høstet godord fra begeistrede publikummere. Jubileumskonserten vil inneholde gamle og nye godbiter som spenner fra stille og vakre melodier til rytmiske og smittende låter.  

Fine Blend består av 8 håndplukkede sangere med lang fartstid som korister og solister. Musikkinstrumenter er vel og bra, men for sangere er stemmen det gjeveste instrumentet. Og med 8 stemmer kan man skape fine melodiføringer og fete klanger. Grupper som Real Group og Swingle Singers var hovedinspirasjon da gruppen ble tuftet for 10 år siden, men etter hvert har nye kule acapella-grupper sprengt grenser og vist at man kan imitere både blåsere, strengeinstrumenter og perkusjon.  

Fine Blend har latt seg inspirere av gammelt og nytt og fremfører en «fin blanding» av låter som spenner fra jazz og blues til pop og klassisk. Her er alt fra Beatles og Stevie Wonder til Dagsland og Aha. Og dette serveres med en håndfull lun humor.

- Målet vårt er å gi publikum en god opplevelse som lagres lenge på den musikalske harddisken, sier Per Roar Ekeland som sammen med Geir Rolfsnes har ledet gruppa fra den spede starten og frem til i dag.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.