KONSERT: PK & LEIJA

PK_editedc

UNION SCENE. 15. september. PK ønsket å bringe nye harmoniske og musikalske dimensjoner inn i livet sitt, og kunne ikke slutte å lure på hvordan kombinasjonen av edgy gitarlyder, stompbox-beats og et faktisk trekkspill ville høres ut. Ikke lenge etter ble han introdusert for Leija Lautamaja, en virtuos som spiller melodeoner og rørorgel.

PK & LEIJA. Endelig blir konserten noe av. Sist de stod på programmet, måtte det dessverre avlyses grunnet en pandemi. Nå har vi mulighet til å presentere PK & Leija på Union Scene igjen! 

PK Keränen (f. 1964) er en av Finlands mest respekterte rockemusikere, kjent fra det finske bandet 22-Pistepirkko. Han er en selvlært gitarist, sanger, utøvende artist, komponist, tekstforfatter og arrangør. Hans første soloalbum, Serobi Songs, ble gitt ut tidlig i 2020. Sangen ‘’Let go’’ ble valgt som kjenningsmelodi for den dansk-norske TV-serien Mellom Oss (Between Us) som har blitt vist i flere europeiske land.

Leija Lautamaja (f. 1990) er en internasjonalt utøvende artist, komponist og musiker. Ved å holde kontakten med sine kulturelle røtter i Vest-Finland, har Lautamaja bygget sin allsidige karriere som musiker på hennes lidenskaper for låtskriving, sosial folkedans og tradisjonelle låter.

PK Keränen og Leija Lautamaja har gått sammen om å starte et nytt musikalsk kapittel som duo. Keränen og Lautamaja kommer fra to ganske forskjellige sjangere, og møtes i hjertet av musikk, drevet av en intuitiv musikalsk forbindelse. Lyden til duoen varierer fra de myke og milde akustiske akkordene til kraftig fuzzy erupsjon og lar den ekstraordinære stemmen til PK Keränen skinne på sitt aller beste. Det er ingen overraskelse at PKs og Leijas fusjon har transportert lytterne inn i en verden med en jordnær og dyp musikalsk essens pirret opp av rocka, bluesy stemning:

Billetter HER.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.