KONSERT: Tove Bøygard

Tove Bøygard

UNION SCENE. Konsert utsatt til 20. mai. I februar var Tove Bøygard klar med sitt nye soloalbum, med tittelen «Eld». Albumet ble sluppet 12. februar, vel et par måned etterpå står Union Scene for tur.

TOVE BØYGARD. Dette blir hennes åttende album med eget materiale. Samtlige tidligere album har høstet ovasjoner fra en samlet musikkpresse. Her er noen sitater fra omtaler av hennes forrige plate «Jord» i 2019: Aftenposten kastet terningkast seks og konstaterte at Tove Bøygard er «en formidabel artist, tekstforfatter og låtskriver». Dagsavisen kvitterte med: «Kunne vært Springsteen på sitt beste og mest klartenkte». Og Dagbladet beskrev henne som: «En god miks av Emmylou Harris, Lucinda Williams og Patti Smith».   

Tove Bøygard er kjent for sine sceneopptredener med sterke melodier og tekster på hallingdialekt.

Formidlingsevne og nærvær er ord som går igjen i beskrivelser av konsertopplevelser med Tove. Hun har med seg et kremlag av musikere på platen og live, de er med god grunn blitt kalt for «verdens beste band»: Freddy Holm på alt med strenger (som også er produsent på plata), Jørun Bøgeberg på bass og Eivind Kløverød på trommer. 

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

VisitDRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg til over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.