KONSERT: Vidar Villa

Event_16974_editedx

UNION SCENE/ BAKGÅRDEN. 12. august. Vidar Villa. Bakgårdskonsert. Union Scene har gleden av å invitere til konsert med Vidar Villa i sin nydelige bakgård!

VIDAR VILLA/ BAKGÅRDSKONSERT. Vidar Villa er en av Norges største norskspråkelige artister, med snart 100 millioner streams på Spotify og utsolgte konserter over hele landet de siste årene. Gjennombruddet kom med superhiten 'One Night Stand' som lå i toppen av VG-lista og Spotifylistene hele sommeren 2017. 

Siden den gang har han mottatt gull- og platinatroféer for låter som blant annet "Et Par Rolige Shots Med Gutta", "Herregud", "Sjalu", "Jenter" og "Moren Din". Vidar var nylig aktuell som deltaker i Farmen Kjendis.

Vidar skriver all sin musikk selv, sammen med låtskriverkollega Jonas Thomassen og resten av bandet sitt. De fokuserer på humoristiske tekster, og tidløse, fengende poplåter med et organisk uttrykk, med kassegitarer og akustisk perkusjon i sentrum. Sammen legger de nå ut på sommerturné i 2020 som en akustisk trio, som skal landet rundt med sin sterke låtkatalog og sitt solide live-show.

Billetter HER.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.