KONSERT: Young Neils

Young Neilsv_edited

UNION SCENE. 20. desember. Nok en gang senker julefreden seg over Union Scene akkompagnert av toner fra Neil Youngs store sangbok.

YOUNG NEILS. Young Neils er noe du kun kan oppleve på konsert, ettersom de aldri har gitt ut noen plate, og heller ikke har planer om å gjøre det. Bandet eksisterer fordi bandmedlemmene elsker Neil Young, og fordi de synes det er morsomt å spille – noe som også tydelig vises når de opptrer!

Young Neils har til nå spilt totalt 11 julekonserter i Drammen; 4 som glasskonserter på Drammens Teater fram til 2004 og de resterende 7 på Union Scene. Young Neils har bygd seg et navn og et rykte som et fantastisk live-band. Deres tolkninger av Neil Young låter er det kun Neil sjøl som gjør bedre...

Young Neils er noe i nærheten av et superteam av norske musikere: Lars Lillo-Stenberg (fra deLillos) på vokal og gitar, Jørn Christensen (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på vokal og gitar, Per Vestaby (fra CC Cowboys, Mercury Motors m.fl.) på bass, Palle Krüger (fra Radionettes, Go-Go Gorilla m.fl.) på trommer, Geir Sundstøl (fra Odd Nordstoga, Bjørn Eidsvåg m.fl.) på gitar, Line Lockert (Fra Radionettes, Vegas m.fl) på kor, Live Maria Roggen (Wibutee, Tu´ba, Come shine m.fl) på kor.

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

Visit DRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.