MARI BOINE: Lansering av Globuskonferansen

Mari_Boine_Credit_Gregor-Hohenberg_005_highres-683x1024_edited

UNION SCENE: 13. mai. I anledning lansering av Globuskonferansen i september presenterer vi Mari Boine. Hun skaper musikk i grenselandet mellom samisk og annen folkemusikk, rock og jazz, og leverer live-opptredener som kan ta pusten fra alle og enhver.

MARI BOINE. Siden debuten for over 30 år siden har hun levert en helt utrolig innholdsrik diskografi, og spredd vår felles kulturarv over hele verden. Hun har også (mildt sagt) blitt hedret for dette – med bøtter og spann med Spellemannspriser (inkludert hedersprisen), Rockheim Hall of Fame, Nordisk Råds Musikkpris, Samerådets Ærespris, Ridder av 1. klasse av St. Olavs Orden, Ole Vig-prisen, Finnmark Fylkes Kulturpris, Anders Jahre’s Kulturpris, æresdoktorat, utnevnt til statsstipendiat og mye mer – en liste som kan ta pusten fra de fleste.

Boine har vært et stort forbilde for mange og derfor et naturlig valg til lanseringen av årets Globuskonferanse hvor tema nettopp er «forbilder». Forbilder fra nære relasjoner til ikoner i andre tidsepoker. Forbilder som kan gi en retning i livet, kan gi ett håp i livet. For noen slutter påvirkningen i tidlig alder. For andre varer den livet ut og er alltid en kilde til inspirasjon og energi. Har du et forbilde? 

Konferansen er på Union Scene 23. september.

FOTO: GREGOR HOHENBERG.

Billetter HER.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.