NYSIRKUS: My Land

1200x350_25704_Recirquel_My_Land_210701_02-7

DRAMMENS TEATER. 22. mai. Nysirkusforestillingen «My Land» er rå akrobatikk kombinert med vakker og poetisk dans til tradisjonell ukrainsk musikk. «My Land» er en hyllest til Ukraina og en hyllest til det ukrainske folk. Bli med inn i en verden av lys og skygger skapt av syv fantastiske ukrainske utøvere som tøyer fysikkens grenser.

My land 2.jpg

MY LAND. I 2019 besøkte kompaniet Recirquel for første gang Norge og Skandinavia med forestillingen «My Land», deriblandt Drammens Teater. Flere kulturhus planla allerede den gang å hente tilbake forestillingen i nær fremtid. Når Recirquels turné til fem norske konsert- og kulturhus er fremskyndet til mai 2022, er det et programmessig grep for å vise vår solidaritet til kompaniet og de syv Ukrainske danserne.

 Nysirkusforestillingen «My Land» er også tematisk knyttet til Ukraina, og historier om tradisjon, frihet og kjærlighet til sitt hjemland utspiller seg på en scene full av sand, som for øvrig symboliserer jordens og menneskehetens opprinnelse.

Regi er signert koreograf Bence Vági. Den tidligere profesjonelle danseren er en av grunnleggerne av kompaniet Reqirquel som har skapt internasjonal suksess med sine grensesprengende og vakre fysiske forestillinger. Forestillingen “My Land”, ble av anmelderne kåret til den beste produksjonen under Edinburgh Fringe sommeren 2018.

“Now it is more important than ever for our artists to be on stage and use their art to tell the audience about their homeland, about Ukraine,” sier Bence Vági. “Their loved ones, their families, their friends, their entire life is in danger now, that is why they go on the stage to perform each day.” – Bence Vági.

I løpet av en liten uke rett etter vår egen nasjonaldag, vil publikum fra Stavanger i vest til Moss i øst få oppleve denne usedvanlig vakre, sterke og svært aktuelle forestillingen, og samtidig vise sin støtte til Ukraina og deres kultur.

Billetter HER.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.