NYTTÅRSKONSERT: Klassiske arier i Tangen Kirke

Kristensen_Karpisova_22c

Søndag 16. januar kl 13:00 - Nyttårskonsert med sopran Vibeke Kristensen og kantor Bina K. Karpisova. Kjente arier fra oratorier, lieder og romanser av F. Händel, F. Mendelssohn, F. Schubert, E. Grieg...

Vi har gleden av å ønske velkommen til Nyttårskonsert med Tangens nye kantor Bina Kumar Karpisova og sopran Vibeke Kristensen.

Begge er født og oppvokst i Stavanger. De vil fremføre et variert program bestående av arier fra ulike oratorier, lieder og romanser av komponister som Händel, Mendelssohn, Schubert, Grieg, Peterson-Berger mm.

Vibeke er bosatt i København. Hun er for tiden aktuell i hovedrollen som Evrydyke i Orfeus i underverdenen ved den Norske operaen. Hun er utdannet ved Norges musikkhøgskole med avsluttende studier ved Opera-Akademiet i København i 2006. Hun debuterte ved Det Kongelige Teater i København i 2004. Utover flere opptredener på nasjonalscenen har hun også gjestet Den Jyske Opera flere ganger, og i 2012 ble hun hedret som “Årets Sanger” av Operaens Venner for sin prestasjon i tittelrollen i Snehvides Spejl av Niels Marthinsen.

Kristensen har også opptrådt ved større scener i Norge, som blant annet Susanna i Figaros Bryllup ved Bergen Nasjonale Opera, Adele i Flaggermusen ved Operaen i Kristiansund og Adina i Elskovsdrikken og Grete i Hans og Grete ved Opera Nordfjord. Hun har også sunget 1. Niece i Bergen Nasjonale Operas feirede versjon av Peter Grimes. Kristensen er også en hyppig brukt solist i oratorier. Hun mottok Edith Allers Mindelegat i 2007 og Ålborg Operapris i 2012.ved Den norske operaen.

Bill. Kr. 150,-. Vipps nr. 725326.
Ved betaling med Vipps, vis betalingen ved inngangen. 50 plasser. Ingen påmelding.

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

Visit DRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.