PÅ KINO: Den deprimerte klovnen

Klovnen 2

PÅ KINO. Premiere 22. januar. Livsglade Knut blir brått deprimert som 62-åring, og forsøker alt for å bli frisk - uten å lykkes. Døden virker som en fristende utvei, helt til en terrorhandling og en klovn får han på andre tanker. NB! Kinoene i Oslo, Asker og Drammen er koronastengte.

Klovnen 1.jpg

DEN DEPRIMERTE KLOVNEN: Livet var tungt, alt var mørkt og ingenting hjalp - nå opplever han mer mening og glede enn noen gang tidligere.

Livsglade Knut blir brått deprimert som 62-åring, og forsøker alt for å bli frisk - uten å lykkes. Døden virker som en fristende utvei, helt til en terrorhandling og en klovn får han på andre tanker.

Knut har alltid vært opptatt av klovner. Han har forsket på dem og undervist om dem, og han har spilt klovn. Men som 62-åring ble han dypt deprimert og forsvant inn i sitt eget mørke . Han ble redd for å treffe folk, ingenting ga ham glede og han betraktet livet som ferdig.

Etterhvert ble han lagt inn på institusjon, medisinert og fikk elektrosjokkbehandling - uten å bli frisk. Men den dagen 69 ungdommer så tragisk mistet livet på Utøya, vendte Knut Østrådal tilbake til livet.

DEN DEPRIMERTE KLOVNEN er en morsom, varm, sterk og inspirerende dokumentar om depresjonen og betydningen av vennskap, og om et nytt liv - i Barcelona.

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

VisitDRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg til over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.