PÅ KINO: James Bond: No Time To Die

James Bond 1

PÅ KINO. NY PREMIERE 8. OKTOBER. Nå er James Bond på vei til en kino nær deg. No Time To Die er hans siste film, den 28. i rekken. NB! Kinoene i Oslo, Asker og Drammen er koronastengte.

James Bond 2.jpg

JAMES BOND: NO TIME TO DIE. 27 Bond-filmer har gledet generasjoner med ingredienser som spektakulær action, vanvittige stunts og eksotiske reisemål. For ikke å snakke om de kjente skurkene og de legendariske Bond-kvinnene. Her er nummer 28 i rekken: No Time To Die..

Gleden av et tilbaketrukket liv er kortvarig når hans gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp for å be om hjelp. Oppdraget omhandler å redde en kidnappet forsker, men dette viser seg å være langt mer utfordrende enn forventet, og fører Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi.

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

VisitDRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg til over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.