SOMMERKONSERT: CC Cowboys & KORK

CC COWBOYS_edited

GAMLE KIRKEPLASS. 16. juni. En historisk konsert i Drammen: CC Cowboys og Kringkastningsorkesteret (KORK) sammen på fantastiske Gamle Kirkeplass.

CC COWBOYS OG KORK. Live på Gamle Kirkeplass. Drammen Scener presenterer stolt en historisk konsert i Drammen: CC Cowboys og Kringkastningsorkesteret (KORK) sammen på fantastiske Gamle Kirkeplass.

CC Cowboys og KORK gjennomførte i fjor flere flotte utekonserter ved Holmenkollen nasjonalanlegg. Det var så vellykket at de bestemte seg for å ta samarbeidet videre med et par ekstrakonserter rundt om i landet. Én av disse konsertene vil skje i Drammens Teater sin forgård, nemlig på Gamle Kirkeplass. 

Opplev klassiske CC Cowboys-hits fra bandets 30-års historie, akkompagnert av dyktige musikere i KORK! Vi gleder oss til å presentere dette unike samarbeidet for publikum.

Inngangene åpner 18:00. Support: 19:00. Konsertstart 20:00. Unummererte ståplasser. 18-årsgrense + vergeordning. Les mer om vergeordning og last ned vergeskjema for de mellom 13-18 år her. 

Velkommen til en uforglemmelig konsert på Gamle Kirkeplass!

Billetter HER.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.