STAND UP: Michael Andreassen

Michaelx_edited

DRAMMENS TEATER. 2. september. "Jeg stoler ikke på folk som ikke drekker". Michael Andreassen sin soloforestilling, om et liv som alkoholiker.

MICHAEL ANDREASSEN: «Jeg stoler ikke på folk som ikke drekker» er en humorforestilling av og med hele Norges Michael Andreassen.

Michael har en av landets mest kjente og beste radiostemmer, og etter en årrekke som programleder i P4 kjenner du nok stemmen hans bedre enn du tror. Du kan også ha sett ham svinge seg på parketten i Skal Vi Danse, eller fått med deg et av hans inspirerende foredrag.

For noen år tilbake stod Michael frem som alkoholiker. Han har uttalt seg om temaet før, men nå er han klar for å gå mer i dybden, og dele mer enn han har gjort tidligere. Han inviterer nå til en helaften med sin første soloforestilling – om sitt liv som alkoholiker. Det er en sterk livshistorie, men også en komisk en. Velkommen!

Medvirkende: Michael Andreassen
Regi: Arvid Ones
Produsent: Fenomen og Stageway Talent

Billetter HER.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.