TEATER: Farvann med Queendom

Farvann 1x

DRAMMEN. 11. februar. FARVANN er en rå og rørende selvbiografisk forestilling hvor vi følger tre individer; Asta, Monica og Numa. Sammen utforsker de sine liv og hendelsene som formet dem.

FARVANN MED QUEENDOM: På scenen deler de fargerike og dramatiske familiehistorier som strekker seg over generasjoner, landegrenser og verdenshav. Sentralt i disse fortellingene finner vi fedrene deres. Hvordan har fedrene påvirket deres følelse av identitet? Kan de stole på egne minner? Og om ikke minnene er riktige, hvem er de egentlig da? Handlingen befinner seg i farvannet mellom Norge, Nigeria og Uganda. I forestillingen utfordrer skuespillerne både seg selv og publikum til å reflektere rundt røtter og identitet, oppvekst og opprør. I prosessen sprenger de vedtatte sannheter og oppdager nye.

FARVANN kombinerer musikk, tekst og video.

Forestillingen varer 1,5 timer uten pause og passer for ungdom og voksne. Forestillingen hadde premiere i mars 2022 på Vega Scene i Oslo. Utøverne i forestillingen er artister og skuespillere som har spilt konserter og forestillinger i Drammen tidligere med Queendom og Numa Edema Band.

Medvirkende

Tekst og ide, utøvere/skuespillere: Monica Ifejilika, Asta Busingye Lydersen, Numa Edema

Norderhaug

Regi: Mari Kjeldstadli

Dramaturg: Mari Kjeldstadli og Oda Radoor

Musiker: Sidiki Camara

Regiassistent: Rania Broud

Scenograf og Lysdesigner: Agnethe Tellefsen

Videodesigner: Tone Myskja

Koreografi barokkdans: Elizabeth Svarstad

Produksjonsleder: Rebecca Røsand

Design plakatbilde: Laverne Wyatt

BILLETTER HER.

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.