UTSTILLING : Galleri Athene

Invitasjon_Flåten_Lindbæk_d

Lørdag 7. november ønsker vi velkommen til flott utstilling med skulpturer og originalgrafikk signert Kari-Lena Flåten Lindbæk. Utstillingen står til 29. november.

Kari-Lena har jobber intenst de siste to årene med sitt skulptur-prosjekt på selveste CAPA Esculturas i Madrid, et av de eldste og mest anerkjente bronsestøperiene i verden.

Dette har resultert i en serie nydelige skulpturer med barn som tematikk. Her fokuserer hun på å få frem hvordan barn kan være både sarte og sterke på en gang. Som beundrer av deres styrke og overlevelsesstrategier, prøver hun å uttrykke deres lojalitet, ærlighet - det ekte. Når hun får det til, synes hun nesten at hun klarer å skulpturere barnets stemme. 

Målet er at det skal bli rørende, ikke klissete.

Det vises også frem et utvalg serigrafier og silketrykk hvor igjen det handler om mennesket, men med en videre tematikk. Det som inspirerer henne, er følelser, tilstander og karakterer. 

Siden sin første utstilling på Galleri Albin Art i 2009, har hun stilt ut i blant annet Norge, Sverige, Danmark, Spania og Italia.

Hun har vunnet en rekke priser og utmerkelser for sine arbeider internasjonalt.

Kari-Lena er tilstede på åpningsdagen - hjertelig velkommen !

NB : pga Covid19 anbefaler vi folk på det sterkeste å bruke hele dagen til å besøke Galleri Athene. Det blir ikke en enkeltstående vernissage, men kunstner og gallerist tar imot folk fra 11.00-17.00.

Galleri Athene 

Grønland 57, 3045 Drammen.
ons-søn 1100-1700

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

VisitDRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg til over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.