Utstilling: Mona Sundelius - maleri

Mona_Sundelius_maleir_1

Galleri Athene ønsker velkommen til utstillingen "Påminnelser" signert lokale Mona Sundelius. Mona er tilstede på åpningsdagen, 11:00 - 17:00. Utstillingen står fra 5. juni - 27. juni.

Det blir ingen vernissage for utstillingen p.g.a. korona-restiksjoner, men Mona er tilstede på åpningsdagen 1100-1700. 

Mona Sundelius´ billedverden er det kystlandskapet som spiller hovedrollen. I godt utførte naturalistiske oljemalerier som er mer orientert mot de små detaljene heller enn enn store, episke naturskildringene med åpent hav og himmel. - alle de fantastiske detaljene man kun legger merke til hvis man stopper opp og tar seg tid til å virkelig betrakte. 

Men det er med en bismak : menneskets enorme påvirkning på naturen og den verden vi lever i. Havet og skjærgården er nå så forurenset at bl.a. plast er blitt en inkorporert del av den naturen vi alle elsker så høyt. Dermed setter Mona søkelyset på dette i sin utstilling, hvor i disse vakre detaljene av landskap, også våre så altfor synlige spor etter en misbrukt verden gjør seg gjeldende.
 

Galleri Athene 

Grønland 57, 3045 Drammen

Åpningstid: Onsdag - søndag, kl 11:00-17:00  
Hjemmeside http://www.galleriathene.no

 

Invitasjon Mona Sundelius.jpg

 

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

VisitDRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg til over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.