Om VisitDrammen

VisitDRAMMEN er et destinasjonsselskap for Drammensregionen, og partner i VisitNorway. På våre nettsteder finner du informasjon om reisemål, opplevelser og aktiviteter. 

Visjonen bak VisitDrammen er at nettstedene gjør det enklere å velge byen og regionen som reisemål. 

I første rekke ønsker vi å fortelle om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, de mest spennende utstillingene, de tøffeste konsertene og mest gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene. 

Vi vil også fortelle om det historiske, kirkene og museene, utsmykningene og arkitekturen, naturopplevelsene og ikke minst, den unike marka. 

Reiselivsportalen samkjøres med VisitNORWAY.com og Drammens Tidende dt.no/det-skjer.  

VisitDrammen_foto.jpg

 

VisitNorway 

VisitDRAMMEN er offisell partner i VisitNORWAY, Norges nasjonale reiselivsportal, med ansvar for Drammensregionens kommuner. 

(Les mer VisitNorway.com - Drammensregionen )

VN_1.gif

NordiskePERLER 

I tillegg vil vi med nettstedet nordiskePERLER.no ta dere med på en reise gjennom det sanselige Norden. Her ønsker vi å fortelle om de beste matopplevelsene og det gode livet knyttet til Nordens beste spa, herregårder, slott, hoteller og restauranter. 

Bli med oss på denne sanselige reisen til Drammen og til Nordens vakreste - og mest velsmakende - perler.

 

Vennlig hilsen

VisitDrammen AS

Geir Dahl
950 74 851

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

VisitDRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg til over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.