Quality Hotel River Station

Quality Hotel River Station_850

Quality Hotel River Station ligger rett ved Drammenselva, med togstasjonen som nærmeste nabo og Bragenes på andre siden av elva. Med sine 14 etasjer byr hotellet på utsikt over byens åssider. Velkommen til 247 rom, konferansefasiliteter og restaurant!

Quality Hotell ligger sentralt til i Drammen, rett ved siden av togstasjonen. Hotellet har 247 rom, 9 møterom og en storsal på 400 kvadratmeter, moderne treningsrom, bar Sidespor og restaurant Brasserie X.

Like ved hotellet finner du bybrua. Gå over og vær på Bragernes Torg i løpet av fem minutter. Her finner du restauranter, gode shoppingmuligheter og Aass bryggeri – Norges eldste bryggeri som fortsatt er i drift.

Mer enn et stopp på veien! 

Den sentrale beliggenheten med Drammen togstasjon som nærmeste nabo, kun 35 minutter fra Oslo Sentralstasjon, gjør hotellet til et perfekt knutepunkt for tilreisende gjester. I tillegg tar flytoget kun 58 minutter fra Oslo Lufthavn Gardermoen til Drammen stasjon.

Restaurant Brasserie X 

I Brasserie X serveres enkel og velsmakende retter, laget med utgangspunkt i den franske brasseriets tradisjon og basert på årstidenes råvarer. Booking av bord kan du gjøre HER.

rendering-lobby-quality-hotel-river-station.jpg

Vi fikser din neste konferanse 

For at du skal kunne finne noe som passer perfekt for anledningen, kan du hos oss velge mellom 8 møterom i forskjellige størrelser. I tillegg har vi en storsal på cirka 400 kvadratmeter for de større anledningene (bokstavelig talt). Vi syns at alt bør ha gullkant, så her får konferansedeltakerne både popcorn og softis! 

Kontantfritt 

Quality Hotel River Station gjør det enklere og sikrere for deg som gjest og er derfor kontantfritt.

 

Quality Hotel River Station 

Dr. Hansteinsgate 7, 3044 Drammen, Norge ( Kart
Telefon: +47 31 91 19 00
E-post: q.riverstation@choice.no
Web: nordicchoicehotels.no/

 

/ Overnatting

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.