Café Grua - Pizzeria på Grønland

Cafe_grua_uteservering_IMG_0051

(DRAMMEN) Café Grua serverer tradisjonell italiensk pizza. Stekt i vedfyrt steinovn. Laget på italienske oppskrifter som frembringer den ultimate pizza-opplevelsen, - sprøtt bakverk, smaksrik topping og rikelig med smeltet ost.

Våre spesialiteter er steinovnsbakt pizza og hjemmelagede kake. Men du kan også få bruschetta, hjemme laget Grua brød påsmurt med forskjellige ingredienser,og nydelige supper laget fra bunnen av. I tillegg til en rekke andre velsmakende varer.

Grua ligger nå i gamle "Brodahls Gumivarefabrikk", rustikke og sjarmfylte lokaler. Nettopp gode råvarer er essensen i vår drift, du skal være trygg på å få en god opplevelse hos oss.

En Grue var i gamle dager et åpent ildsted for matlaging, vårt særpreg er vår stein ovns bakte pizza som stekes i en ekte italiensk vedfyrt stein ovn. Veldig mange av våre kunder stikker innom etter en rundtur langs elva, og mange hevder vi har den beste pizzaen de har smakt.

cafe_grua_pizza.jpg

Om du ønsker varm eller kald drikke har vi et rikt utvalg fra byens eget bryggeri. Vi kan også gi deg muligheten til å feire en eller annen god anledning, eller bare møte gamle venner i et lukket selskap etter vår stengetid.

Vi er glade i stedet og alt hva Grua har å by på og ønsker at våre kunder også skal være det, så til nye og gamle kunder velkommen innom!

Cafe_Grua_logo.png

Grønland 573045 Drammen
Tlf 32 31 29 91
Web: cafegrua.no 
Facebook