PAPIRHUSET - Storstue med kjøkken, scene og shuffleboard1

Papirhuset_5

(DRAMMEN) På Papirhuset får du servert knallgod italienske pizza, saftige burgere og friske salater. Husets egne bar tilbyr et stort utvalg kaffe og leskende drikke til alle anledninger. Quiz, konserter, shuffleboard og utallige andre spennende arrangementer og aktiviteter er det som møter deg hos oss.

Ta turen innom enten du vil ha en rykende fersk pizza til lunsj, eller bare vil ut å nyte livet med vennegjengen en lørdagskveld. Du trenger bare ta med deg selv, atmosfæren og alle komponentene for et vellykket besøk stiller vi med!

Papirhuset kan huse opp til 400 gjester ved spesielle anledninger, og har et godt utvalg øl, pizza og smørbrød. 

Papirhuset er byens storstue og samlingssted der formen er uhøytidelig og avslappet. Om du er ute til lunsj, trenger en pustepause eller tar turen innom på vei fra jobben, er alle velkomne. 

Fra kjøkkenet serveres det småretter, salater, burgere og ekte Italiensk pizza. Av drikke er øl-sortiment rikholdig. Huset har alle rettigheter.

Ønsker du å benytte Papirhuset som kafé-kontor, kanskje møtested med kunder, er det gratis fibernett og strømuttak til alle. To splitter nye shuffleboard står også klare til bruk, og i en av hyllene finner du spennende brettspill.

Papirhuset_bilde_1.jpg

Papirhuset har egen scene og arrangerer konserter og underholdning. Stedet har plass til 400 personer hvorav 150 sitteplasser.

 

PAPIRHUSET

Adr. / kart: Papirbredden 3, Grønland 53, 3044 Drammen 
Nettsted: papirhuset.com
Reservasjon: reservasjon@papirhuset.com
Booking: booking@papirhuset.com
Generelt: post@papirhuset.com