Annonser på VisitDrammen

VisitDRAMMEN er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNORWAY og DT.no. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Nettstedene har 20 mill. brukere og 60 mill. leste artikler pr år.

vdBildeSamling4.jpg

VisitDrammen og VisitNorway gjøre det enklere for publikum å velge Drammensregionen som neste reisemål. - Vi forteller om det som skjer, - om aktivitetene, de velsmakende måltidene, de beste filmene, de mest spennende utstillingene, de tøffeste konsertene, de mest gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene i Drammensregionen.

NordiskePERLER.no forteller om de velsmakende måltidene og de gode opplevelsene du kan få når du besøker de beste hotellene, herregårdene, slottene, restaurantene - og spahotellene i Norden.

VisitNORWAY.com - VisitDrammen er offisiell partner i VisitNorway med Drammensregionen som sitt område. Innholdet på nettstedene samkjøres på en rekke reiselivs og kultur-kanaler samt mobile apper. 

Innholdsmarkedsføring

Kontakt oss på tlf 32 23 40 70 eller e-post post@visitDRAMMEN.no for artikler og omtaler på VisitDrammen / VIsitNorway. 

Annonser

God annonseplassering til hyggelige priser. 

VisitDRAMMEN er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNORWAY og DT.no.

Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. Nettstedene har 20 mill. brukere og 60 mill. leste artikler pr år.

Demografisk fordeling blant leserne: 46% kvinner og 54% menn.

Aldersfordeling:
- 18-24 år, 26%
- 25-34 år, 34%
- 35-44 år, 18%
- > 45 år, 22%

Annonser kan sendes til post@visitDRAMMEN.no eller oss ring på telefon 32 23 40 70

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

Visit DRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.