DRAMMEN PADEL - Åssiden og Tangen

Drammen-Padel-1

Drammen Padel har to innholdsrike treningshaller på Åssiden og Tangen, hvor du finner doble og single padelbaner, Trackman Golf-simulatorer, styrkerom, bordtennis, møterom og konferanseavdeling. Åpent alle dager fra 05 til 24:00.

Padel er en racketsport som for alvor har tatt av i Skandinavia. Nå har Drammen Padel to innholdsrike haller i byen, alle med oppgraderte fasiliteter.

Sporten er en kombinasjon av tennis og squash. Med to spillere på hvert lag er dette en sosial og morsom aktivitet som gir rask mestringsfølelse.

Trackman-Golf-simulator-salonger-padelbaner.jpg
Padelbaner, Trackman-Golfsimulator og myke salonger

Fasilitetene på Åssiden (Ing Rybergs gate 99):
- 6 Dobbeltbaner
- 1 Singebane
- 1 Utebane
- 3 Trackman golfsimulatorer
- Styrkerom 
- Bordtennis 
- Møterom 

Styrkerom-salonger-bordtennis-kjøkken.jpg
Styrkerom, bordtennis, s​​alonger og kjøkken

Fasilitetene på Tangen (Havnegata 59):
- 13 Dobbeltbaner
- 1 Singelbane
- Bordtennis
- Møtelokaler i 2. etasje i samarbeid med Courtside Conference 

Drammen-padel-tangen-BJ3A8432.jpg
Drammen Padel avdeling Tangen
Drammen-padel-tangen-BJ3A8414.jpg
Drammen Padel avdeling Tangen

KORT OM PADEL

Sporten ble utviklet i Mexico i 1969 og er en av de raskest voksende sportene i verden. I Spania er det den nest største idretten, og på verdensbasis er det mer enn 13 millioner spillere.

Padel er en kombinasjon av tennis og squash. Banen er 10×20 m, har 4 glassvegger og et nett i midten. Veggene er 4 meter på det høyeste og 3 meter på det laveste. Racketen ligner en avansert strandracket, og ballen er omtrent som en tennisball. Padel er mindre teknisk krevende enn tennis, og er mindre intenst enn squash.

Alle klarer å spille, uansett ballferdighet, styrke og kondisjon. Sporten spilles to mot to, som gjør det til en sosial sport for mennesker i alle aldre.

Åpent alle dager
05.00 – 24.00

Booking - ÅSSIDEN 

Booking - TANGEN

Inviter med deg familien, vennegjengen eller bedriften til vennlig konkurranse. Banene leies ut per time. For førstegangs-spillere tilbyr vi gratis introduksjons-timer. Det er mulig å bestille profesjonell trener og låne ball-maskin.

Vi har gode garderobe-fasiliteter med omkledningsrom, dusj og toaletter.

Du kan leie racketer i hallen. Her selger vi også baller, racketer, bager, klær og sko. Vi anbefaler padelsko, da disse har et bedre grep på banen og gir god støtte for foten i raske vendinger og løp på banen. Vi selger også noe kioskvarer fra automater.

Velkommen!

drammen-padel-logo-retina.png

ÅSSIDEN 
Ing Rybergs gate 99, 3027 Drammen 
Telefon: 45610196 

TANGEN 
Havnegata 59, 3040, Drammen
Telefon: 45610196 

E-post: info@drammenpadel.no 
Hjemmeside: drammenpadel.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.