Drammen Guideforening

Drammen_Guideforening
Drammen Guideforening

Guideforening består av autoriserte medlemmer tilsluttet Norges Guideforbund. Til daglig guider de turister og tilreisende, lag og foreninger.

Drammen Guideforening forteller byens spennende historier til alle interesserte, - om hvordan den var før i tiden og slik den er nå.

Foreningen har siden 1994 guidet turister og tilreisende og lag og foreninger, og fortalt alle dens historier. 

De opplever økende interesse fra turister og folk i nærmiljøet som ønsker og lære byen å kjenne.

Bestilling av turer
Turer med Drammen Guideforening blir ofte bestilt av familier, lag og foreninger og av bedrifter som ønsker guidede turer gjennom elvebyen. Firmaer bestiller også guidede turer ved landsmøter, årsmøter eller til de deltar på arrangementer i byen.

Drammen Guideforening er autoriserte guider og Norges Guideforbund. Guider på flere språk.

Drammen Guideforening 
Foreningen er en gruppe autoriserte guider tilsluttet Norges Guiedforbund som guider lag og foreninger, turister og vennegjenger, og noe ønsker og guidet tur som gave. 

Ta kontakt med Reidun på tlf 905 26 793 eller e-mail reidunreinsve@outlook.com

 

VisitDrammen 

Tlf 32 23 40 70
post@visitdrammen.no
 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.