Drammen kino - Magiske filmopplevelsene

Sal 1 Drammen 2

Midt i hjertet av Drammen by ligger en av Norges største kinoer. 6 kinosaler som alle er totalrenovert siste år. Topp moderne med nye kinostoler, kinolerret og lydanlegg. Norges første kino med laserprosjektor-teknologi. To egne luksus-saler og alltid fersk popkorn. 350.000 beøkende pr år.

Drammen Kino er en av landets største kinoer med 350.000 besøkende hvert år. Kinoen har seks kinosaler. Alle kinosaler er nylig totalrenovert med nytt kinolerret, lydanlegg, nye stoler, gulvtepper og led-belysning. 2 luksussaler åpent mars 2023 med kun elektriske reclinere for ekstra komfort.

Fremragende lyd og bildekvalitet kombinert med svært behagelige kinostoler. Kinoen henvender seg til alle aldersgrupper; barn, barnefamilier, ungdom, voksne, honnører, skoler, kommuner og bedrifter. 

Kurs og konferanser og en rekke kinotilbud på dagtid 

Drammen Kino - fellesområdet
Bildet fra fellesområdet

Drammen Kino tilbyr salutleie til eventer, kurs og konferanse på dagtid. Sammen med seniorkino, babykino og skolekino. Kinoen er tilrettelagt for HC og hørselshemmede. Drammen Kino er behjelpelig med teknisk utstyr og oppkobling. Servering av kaffe, mineralvann og lunch under arrangementene kan avtales.

Kinoen ligger sentralt plassert på Bragernes torg med kort vei til parkeringshus, buss og tog. 

Kino Drammen logo

Bragernes torg 2A, 3017 Drammen ( kart )  

Tel 32 21 78 60
Hjemmeside www.nfkino.no
Facebook facebook.com/DrammenKino
Instagram @drammenkino bilder og videoer

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.