DRAMMEN PADEL

DrammenPadel-07
Padel er en en ny og spennende sport, en kombinasjon av tennis og squash.

Er du lei av treningssenter, eller vil du bare prøve en ny og spennende sport? Da er Drammen Padel stedet for deg. Vi åpnet nye lokaler på Berskaug i 2019. Padel er en ny racketsport som tar Europa med storm, og det har allerede for alvor tatt av i Sverige.

Padel er en ny racketsport som tar Europa med storm, og det har allerede for alvor tatt av i Sverige. Nå har Drammen sin egen padelhall! Dette er femte hallen i Norge, etter Moss, Fornebu, Askim og Tromsø, og flere er planlagt i Norge fremover. Sporten er en kombinasjon av tennis og squash. Med to spillere på hvert lag er dette en sosial og morsom aktivitet som gir rask mestringsfølelse.

Vår nye padelhall inneholder tre baner. Her vil vi tilby introduksjon til sporten, leie og salg av utstyr, og garderober til spillerne. Vi holder til i Ingeniør Rybergsgate 99, 3027 Drammen. Vegg i vegg ligger Rush Trampolinepark, så her er det moro for hele familien.

DrammenPadel-kolasj.jpg
Drammen Padel på Åssiden i Drammen

KORT OM PADEL

Sporten ble utviklet i Mexico i 1969 og er en av de raskest voksende sportene i verden. I Spania er det den nest største idretten, og på verdensbasis er det mer enn 13 millioner spillere.

Padel er en kombinasjon av tennis og squash. Banen er 10×20 m, har 4 glassvegger og et nett i midten. Veggene er 4 meter på det høyeste og 3 meter på det laveste. Racketen ligner en avansert strandracket, og ballen er omtrent som en tennisball. Padel er mindre teknisk krevende enn tennis, og er mindre intenst enn squash.

Alle klarer å spille, uansett ballferdighet, styrke og kondisjon. Sporten spilles to mot to, som gjør det til en sosial sport for mennesker i alle aldre.

Åpent alle dager
06.00 – 00.00

Ordinære priser
Man-fre 06.00 – 16.00: 320,- pr time
Øvrige tidspunkter: 400,- pr time
20% rabatt for familier og studenter. Velges under ‘Kundekategori’ når man booker.

 

FASILITETER HOS DRAMMEN PADEL

Drammen Padel ligger i Ingeniør Rybergs gate 99, vegg i vegg med Rush Trampolinepark, så her er det moro og action for alle aldre og interesser.

Drammen Padel har 3 padelbaner. Hvor mange baner du leier kommer an på hvor stor gruppe dere er. Det er anbefalt 4 spillere på hver bane. Her kan man invitere med storfamilien, vennegjengen eller bedriften til vennlig konkurranse. Banene leies ut per time.

For førstegangsspillere tilbyr vi gratis introduksjonstimer om ønskelig. Det er også mulig å bestille profesjonell trener, og låne ballmaskin.

Vi har garderobefasiliteter for våre spillere, med omkledningsrom, dusj og toaletter.

Du kan leie racketer i hallen. Her selger vi også baller, racketer, bager, klær og sko. Vi anbefaler padelsko, da disse har et bedre grep på banen og gir god støtte for foten i raske vendinger og løp på banen. Vi selger også noe kioskvarer fra automater.

 

Drammen Padel

Ingvald Ludvigsens gate 14, 3027 Drammen

Telefon: 951 82 952

E-post: info@drammenpadel.no 

Nett: drammenpadel.no

Se Google Kart

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.