Drammen Racingsenter

Drammen_Racing_20_a
Med ti topp moderne simulatorer i verdensklasse, ligger alt til rette for fartsfylt moro i trygge omgivelser.

Drømmer du om fartsfylte runder på verdenskjente racingbaner som Nürburgring, Circuit de Spa eller Watkins Glen? Da trenger du ikke reise lenger enn til Drammen Racing Senter! Her kan du føle g-kreftene ordentlig på kroppen og få et adrenalinrush av de sjeldne.

Fartseventyret begynte i 2005, da eier og driver så en video av racing-simulatoren på internett. Du kan trygt si han var solgt – og ringte umiddelbart selgeren i USA og spurte om å få kjøpe maskinen. Det var starten på ferden som drøye ti år senere resulterte i Drammen Racing Senter.

Drammen_Racing_20_f.jpg
Bilde: Daglig leder Ole Martin Rockstad (t.v.) har sittet i førersetet av oppbygningen av Drammen Racing Senter siden 2005. Sammen med Simen Larsen ønsker han små og store velkommen til en opplevelse av de sjeldne.

Siden 2006 har har det bare gått fremover, og senteret har i dag 18 spesialdesignede simulatorer i stallen. Drammen Racing Senter er et populært sted for alt fra kickoff, sommerfester og julebord til barnebursdager, utdrikningslag eller vennegjenger som ønsker litt fartsfylt moro. Og det beste av alt? Alle er på banen samtidig!

Her kan du kappkjøre med kompiser og kolleger i trygge omgivelser – fra gokart til landeveisløp og Formel 1 på de mest kjente banene i verden. Du kan kjenne på det vanvittige adrenalinrushet ved å krasje en Ferrari i 250 kilometer i timen – uten å komme fysisk til skade.

Drammen_Racing_20_d.jpg
Bilde: Dersom g-force simulatoren skulle være litt for mye av det gode, tilbyr Drammen Racing Senter også åtte "vanlige" oppsett med ratt og pedaler.

Maskinene har også i økende grad blitt benyttet til å rekruttere ungdom til bilsporten, i samarbeid med store aktører innen E-sport og bilsport. Med simulatorer i verdenstoppen, har faktisk noen av Norges beste racingsjåfører tatt turen til Drammen Racing Senter for å kjøre gjennom banen før et løp.

Å sitte bak rattet i simulatoren er det nærmeste du kommer ekte racing. Maskinen simulerer opp til 2G, noe du virkelig kjenner på kroppen. Med VR-briller på, lukkes verden ute og du får en autentisk følelse av å kjøre på en hvilken som helst bane i verden.

Drammen_Racing_20_g.jpg
Bilde: Kjellerlokalene er perfekt til ulike aktiviteter og sosialt samvær i forbindelse med julebord, bursdagsfester eller andre arrangement.

I tillegg har Drammen Racing Senter både shuffleboard, airhockey, foosball, karaoke og spill på storskjerm. Kort sagt – mye å by på for dere som ønsker å pirre konkurranseinstinktet eller bare ha det gøy sammen!

Drammen Racing Senter er perfekt for: 

  •  Julebord
  •  Kick-off
  •  Sommerfester
  •  Utdrikningslag
  •  Barnebursdager
DRC Logo.png

Torgeir Vraas plass 5 
3044 Drammen

Tlf: 924 11 800
Web: www.drs.no
Face: facebook.com/drammenracingsenter

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.