DRAMMENSBADET - et av Norges største badeanlegg

drammensbadet_1
Sommer hele året enten ute eller inne og har åpent alle dager i uken.

Drammensbadet er et av Norges største badeland med 9 bassenger hvor av fem innendørs og fire utendørs. Her er det sommer hele året enten ute eller inne og har åpent alle dager i uken.

Sommer hele året enten ute eller inne og har åpent alle dager i uken. 

Drammensbadet er et av  Norges største badeland med fem innebassenger (50 m svømmebasseng, bølgebasseng, to varmtvannsbasseng og babybasseng), tre utebassenger (50 m svømmebasseng, stupebasseng og opplæringsbasseng), stupebrett både ute og inne (1, 3 og 5 meter), vannsklier (ute og inne), badstuer, strømkanal, klatrevegg, boblebad, velværeavdeling, treningssenter, kafeteria, solarium og butikk med badetøy.

Vi har sommer hele året enten ute eller inne og har åpent alle dager i uken.

Drammensbadet er sentralt beliggende på Marienlyst, kun ca 300 meter fra jernbanestasjonen og med en rekke idrettsanlegg i nærområdet.

drammensbadet_5b_1200px.jpg
Bølgebasseng

Drammensbadet

Danvikgata 40, 3045 Drammen
Telefon: 32 04 45 00
Epost: post@drammensbadet.no
Web: Drammensbadet.no

 

Kontakt

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

Annonser

Visit DRAMMEN

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.