FOTBALLGOLF på Heiatoppen

UlvenFotballgolf_b3

(LIERSKOGEN) Fotballgolfbanen på Heiatoppen ligger vis-a-vis E18 på Lierskogen. Banen består av 18 hull, fordelt på par 3, 4 og 5. Vedlikeholdes av grenkeepere fra Holtsmark Golf.

Fotballgolfbanen på Heiatoppen ligger på grensen mellom Asker og Lier, ble etablert i 2009. Banen ble etablert som et resultat av at golfbanen som opprinelig var tenkt bygget på Heiatoppen aldri ble realisert. På den tiden slet golfnorge med overetablering av nye golfbaner og netto frafall av nye medlemmer, og det var derfor ikke marked for en ny golfbane. Baneeieren så imidlertid de store mulighetene som lå i fotballgolf, og besluttet å videreføre anlegget som Norges første rendyrkede fotballgolfbane.

Hva er fotballgolf?

Fotballgolf, også kalt "footgolf", er et presisjonsspill, der hver enkelt spiller skal sparke ballen i et hull på færrest mulig tilslag. En footgolfbane er tilsynelatende lik en golfbane i utseende, og har som golfbaner flest 9 eller 18 hull. Mens golf er en svært vanskelig sport å mestre, er fotballgolf noe flere kan mestre og finne glede i, og dette er nok den viktigste grunnen til at fotballgolf er den raskest voksende sporten i Europa.

Fotballgolf_Heia_1.jpg

Bane og klubbhus 

Fotballgolfbanen på Heiatoppen ligger vis-á-vis E18 og gamle Drammensvei. Nærmeste avkjøring fra E18 retning Drammen er før Lierskogen, og ved Liertoppen hvis du kommer motsatt vei.

Banen består av 18 hull, fordelt på par 3, 4 og 5, og vedlkeholdes av grenkeepere fra Holtsmark Golf. I tilknytning til banen ligger en innredet låve som tjener som klubbhus, med utvendig og innvendig servering

Sesongkort og greenfee kjøpes i klubbhuset. For arrangementer, ta kontakt for pristilbud.

 

Fotballgolf.no på Heiatoppen 

Besøksadresse: Ulvenveien 2, 3420 Lier (kart)
Postadresse: Postboks 138, 1372 Asker
Nettsted: fotballgolf.no 
E-post: fotballgolf@holtsmarkgolf.no

Reidar Jørgensen: 905 20 571