GOLF: Kjekstad golfbane - praktfull skogsbane

h7-utslag-rod
Kjekstad Golfbane, hull 7, par 3.

(RØYKEN) Kjekstad Golfbane ligger idyllisk til i et vekslende skogsterreng med fjell, vann og et livlig dyreliv. Et terreng for mosjon, mestring og opplevelser. Her finner du 18-hullsbane, 9-hulls kortbane, driving range og treningsområde, café og klubbhus.

HOVEDBANEN

Hovedbanen på Kjekstad ble påbegynt etter klubbens stiftelse i 1976 og stod ferdig som en fullverdig 18 hulls bane i 1988. Dette er en utpreget skogsbane, designet av Jan Sederholm, og gir spilleren den absolutte naturopplevelse. Den ligger jomfruelig til i et vekslende skogsterreng med fjell, vann og et livlig dyreliv.

Kjekstad_GK_Flyfoto_hovedbanen.jpg
Flyfoto over hull 9, 11, 13 og 14. Stordammen skimtes i bakgrunnen

KORTHULLSBANEN

Kjekstads nye korthullsbane sto ferdig våren 2004. Banen er designet av Jan Sederholm, og ligger svært idyllisk til i et eget park/skogområde i umiddelbar nærhet til øvrige klubbfasiliteter.

Det er satset på en korthullsbane av første klasses kvalitet, med store greenområder, strategisk plasserte bunkere, og meget fin variasjon i hullenes lengde og karakter. Banen er åpen for spillere uten grønt kort/hcp, i følge med spillere med minimum Hcp 54.
Hver spiller må ha eget køllesett, kan eventuelt lånes i Proshop.

h1-green-bak.jpg
Kjekstad Golfbane, hull 1. Driving range til venstre

Kjekstad Golfklubb

Adresse: Golfveien, 3440 Røyken
Telefon: 31 29 79 90
Nettsted: kjekstad-gk.no

Google Kart

Kjørebeskrivelser

Fra Drammen:
Følg Rv 23 mot Røyken/Slemmestad/Drøbak og ta av ved Røyken St. Det er skiltet helt fra Rv 23. Følg deretter skilting "Golfbane" når du kommer inn på Røykenveien.


Fra Oslo:
Alternativ 1: Ta E18 mot Drammen, Ta Rv 23 mot Røyken/Slemmestad/Drøbak og ta av ved Røyken St. Det er skiltet helt fra Rv 23. Følg deretter skilting "Golfbane" når du kommer inn på Røykenveien.

Alternativ 2: Ta Rv 167 gjennom Heggedal. Deretter Rv 23 mot Drammen og ta av Rv 23 ved Røyken St. Det er skiltet helt fra Rv 23. Følg deretter skilting "Golfbane" når du kommer inn på Røykenveien.


Fra Hurum:
Følg Rv. 23 mot Drammen og ta ved Røyken St. Det er skiltet helt fra Rv 23. Følg deretter skilting "Golfbane" når du kommer inn på Røykenveien.

Banen ligger ca. 700 meter fra avkjøringen mot Røyken St. Det er skiltet mot golfbanen fra hovedveien.
Ca. tid med bil:

Drammen: 10-15 minutter
Asker: 15-20 minutter
Oslo: 30-35 minutter
Drøbak: 20-25 minutter