GYLDENLØVE KAJAKKLUBB

Ved-Ypsilon-1-Foto-Jens-Petter-Ørjansen_2

(Drammen) Kajakklubben holder til i en flott, gammel og historisk sjøbod på Gyldenløve Brygge på Strømsø i Drammen, Cappelens store sjøbod. De eldste delene av sjøboden kan dateres helt tilbake til 1696.

Merking av padleleden 

DNT har lagt ut 33 ruter i den nasjonale turportalen UT.no som gjør det lett for alle å finne frem til rutene langs leden. 

Klikk på lenken [ drammen.dnt.no ] for informasjon om padleleden, arbeide med den, ruter, padleboka, informasjonstavler m.m. 

Padleruter_DNT.jpg

Om kajakklubben

Gyldenløve Kajakklubb ble stiftet 26. mai 2009 og er underlagt DNT Drammen og Omegn. 

I sjøboden er det omkledningsrom, dusj, toaletter og lager for kajakker. Det er lett tilgang til vannet, og gangavstand til en flytebrygge for utsetting av kajakk i Drammenselva. 
 
Vi holder kurs, leier ut kajakker til medlemmer/kursdeltakere og kajakkplasser til medlemmene. Klubben har et rikholdig program.

For å bli medlem i Gyldenløve Kajakklubb må du være medlem i DNT Drammen og Omegn, 16 år eller eldre og ha Våttkort med introduksjons- og/eller grunnkurs. 

Gyldenlove_kajakklubb.jpeg

Velkommen som medlem i Gyldenløve Kajakklubb. 

Gyldenløve Kajakklubb 

Tollbugata 51, 3044 Drammen
Tlf: 32 25 51 40
Web:  Drammen.DNT.no
E-post: jens.petter.orjansen@ebnett.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.