Holtsmark Golfbane kåret til Norges beste bane

Holstmark-golf-10

Golfbanen ble i 2020 kåret til Norges beste golfbane av Golf Digest. Det er en av grunnen til å ta turen til Holtsmark. Banen er en frodig 18-hulls golfbane som kombinerer utfordrende design med vakker natur. Den ligger i idylliske omgivelser med en varierte topografien som gir spillerne rikelig med spennende opplevelser.

Velpleide fairwayer og utfordrende hindringer skaper en perfekt balanse. Klubbhuset tilbyr moderne fasiliteter og en hyggelig atmosfære.

Holtsmark Golfbane, en perle blant golfdestinasjoner, fasinerende med sin gode kombinasjon av flott natur og førsteklasses design. 18-hulls banen ligger idylliske til i landskapet og hvert hull er mesterlig designet med utfordringer som appellerer til golfentusiaster på alle nivåer.

Banens varierte topografi legger til en ekstra dimensjon, fra åpne fairwayer som tester lengden til utfordrende hindringer som krever presisjonen. Hver sving gir en visuell opplevelse, omgitt av frodig vegetasjon og naturskjønne områder. Holtsmark imponerer ikke bare med teknisk utfordringer, men også med en atmosfære som oppmuntrer til avslappet nytelse av spillet.

Holtsmark-golf-1b.jpg
Holtsmark Golfbane, hull 10 par 5
Holtsmark-golf-8.jpg
Holtsmark-golf-7.jpg

Klubbhuset er en moderne oase hvor golfere kan slappe av etter en dag på banen. Med fasiliteter som restaurant og komfortable sosiale områder, gir det en ideell ramme for å dele golfopplevelser og skape minner. Personalet er vennlig og imøtekommende, og skaper en atmosfære som gjør besøket minneverdig.

Holtsmark Golfbane er ikke bare en golfdestinasjon; det er en helhetlig opplevelse som kombinerer utfordring, skjønnhet og gjestfrihet. 

Holtsmark Golfklubb 

Holtsmarkveien 13, 3410 Sylling

Post@holtsmarkgolf.no 
Telefon: +47 977 16 000 
Holtsmarkgolf.no 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.