Rush Trampolinepark

Annikken_Drammen_VD_2000

Velkommen til et skikkelig RUSH! Et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks.

Parkene har egen kafe og arrangerer bursdagsfester, utdrikningslag og andre arrangementer for skoler, foreninger og bedrifter. Vårt mål er å være den kuleste opplevelses- og aktivitetsparken i ditt nærmiljø.

Frihoppeøkter hos Rush gir deg tilgang til alle våre fasiliteter. Med et stort område av sammenhengende vegg-til-vegg trampoliner vil du bokstavelig talt sprette av glede. Minimumsalder i parken er 3 år. 

Skoler og foreninger
Vil  dere ha en annerledes gymtime, skal du ha en skoleavslutning eller ønsker å finne på noe spesielt med din forening? Da er Rush det rette stedet for deg!

Vi er også et ypperlig treningstilbud for mange idrettsgrener. Trampoline er et utrolig verktøy for å utvikle balanse og koordinasjon.

Rush_trampolineparke_2.jpg

Voksenspretten
Voksne er selvfølgelig alltid velkommen i parken, men på dette arrangementet er parken åpen kun for dem. Har du lyst til å utfordre vennegjengen på battlebeam'en, spille dodgeball eller få deg en treningsøkt utenom det vanlige i et eldorado av trampoliner på vegger og gulv? Da anbefaler vi å teste ut Voksensprett mandager kl 20-21.

Minisprett
Lørdager og søndager kl 9-10 kan de aller minste kan boltre seg fritt og trygt i hele parken sammen med en voksen. Alder 0-6 år. Ett barn og en voksen følger med i en billett. 

Bursdager
Skal du arrangere bursdag? Vi tør å påstå at alle ELSKER å hoppe! Våre bursdagsfeiringer gir spretne opplevelser man sent vil glemme.

Her kan dere spille som lag mot hverandre i en «dodgeball-kamp» (kanonball), konkurrere på vår populære «battle beam», falle ned i skumgropen eller bare sprette rundt på alle trampolinene i parken.

Uansett ferdighetsnivå, eller aldrer er dette en super måte å ha det gøy sammen på. Da parken har så mye variasjon er en bursdag hos oss like populær blandt de yngste som hos tenåringene. 

Rush_trampolineparke_3.jpg

Vi gleder oss til å ta deg imot i parken vår! 

Rush Drammen 

Ingeniør Rybergsgate 99, 3024 Drammen
Telefon : 32 88 58 00
E-post : drammen@rushtrampolinepark.no 
Website : www.rushtrampolinepark.no/drammen   
Facebook : www.facebook.com/rushdrammen 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.