VÆRTSHUSET BÆRUMS VÆRK: Verdig vinner av eksklusiv lunsj - Jan Ivar Weimoth

U 1_edited
Vertinnen Ulla Laycock ønsker velkommen inn til Værtshuset Bærums Verk.

STOR KONKURRANSE AVSLUTTET. Vi har en vinner av eksklusiv lunsj for to på Værtshuset Bærums Verk: JAN IVAR WEIMOTH fra Drammen.

Bob og Ulla.jpg
Velkommen til eksklusiv lunsj hos oss, sier Værtshuset Bærums Verks vertskap, Bob og Ulla Laycock.

VANT LUNSJ FOR TO PÅ VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK. Å komme til restauranten Værtshuset Bærums Verk en stille sommer- eller vinterkveld, er som å komme til et folkemuseum i miniatyr.  Det er som å gå inn i romantiske malerier av Theodor Kittelsen eller Erik Werenskiold.

Vinnere av eksklusiv lunsj for to på Værtshuset Bærums Verk er Jan Ivar Weimoth, Drammen.

VÆRTSHUSET BÆRUMS VERK

Vertshusveien 10, 1353 Bærums Verk

Telefonnummer: 67 80 02 00

Annonsebilde 1y.jpg
Værtshuset Bærums Verk.

Premien inneholder Gourmetlunsj for to personer på restauranten Værtshuset Bærums Verk. Drikkevarer betaler du selv. Gevinstens verdi er kr 1170 (Premien kan ikke byttes inn i kontanter).

HER finner du Værtshuset Bærums Verks LUNSJMENY.

Røye.jpg
Ishavsrøye.

IDYLLISKE OMGIVELSER

KORT VEI FRA OSLO OG DRAMMEN

STOLT OG GLAD VERTSKAP

EN MATOPPLEVELSE DU SENT VIL GLEMME

EKTE VARE I RAUSE PORSJONER

400 ÅR LANG HISTORIE

TETT VED BÆRUMS VERK

Værtshuset Bærums Verk er en restaurant med røde tømmervegger, kniplinggardiner, levende lys og brennende fakler. En lav brunbeiset dør, en skjev tram og en sliten dørklinke tar imot oss mellom snøkledte grantrær.

Det lukter knitrende peisbål med en gang vi åpner døren.

Sommerværk 13.jpg
Sankt Hans-feiring på Værtshuset Bærums Verk.

Her blir vi tatt imot av Ulla og Bob Laycock med et varmt smil. Hun er så rask, vennlig og akkurat så avslappet som man skal være på et norsk vertshus. Inne på kjøkkenet står Bob Laycock og lager sine aller beste retter.

Historien, helt tilbake til midten av 1600-tallet, sitter i veggene. Værtshuset Bærums Verk er en av Norges eldste serveringssteder. Her er det som å være midt i den norske historien.

Gevinstens verdi: kr 1.170.

Konkurransen var ikke et samarbeid med facebook, men mellom Værtshuset Bærums Verk og nettstedet VisitDrammen/DittNorden.

 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.