Vernissage | HIGHER HIGHS, HIGHER LOWS

Andre Scholze skulptur

Buskerud Kunstsenter ønsker velkommen til åpningen av gruppeutstillingen HIGHER HIGHS, HIGHER LOWS den 15. november 2023, kl 19:00. Utstillingen åpnes av Lavrans Kierulf, leder for hovedutvalget for kultur. Introduksjon til utstillingen ved kunstner og kurator Javier Barrios.

Utstillingsåpning av HIGHER HIGHS, HIGHER LOWS den 15. november 2023, kl 19:00.

I en tid preget av økende bekymring for vår planets bærekraft og den raske utviklingen innen teknologi og samfunn, ønsker vi å reflektere over de komplekse sammenhengene mellom menneskelig eksistens og natur. Gjennom en rekke verk og uttrykksformer søker vi å utforske spenningen mellom håp og frykt for fremtiden, og hvordan denne dualiteten påvirker vår forståelse av geologi, arkitektur, natur og vitenskap.

Kunstnere: 
- Javier Barrios
- Monica Flakk
- Jon Gorospe
- Andrea Scholze 

 

Buskerud Kunstsenter 

Grønland 60 i Drammen, 
Tlf: 32 83 11 11
Nett: www.kibkunst.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.