Fossesholm Herregård

Fossesholm_fGeirDahl14

(VESTFOSSEN) Fossesholm Herregård er en kulturell perle for hele familien. Se de vakre interiørene fra 1700-tallet, dukkeutstillingen, hjemmefrontmuseet og kunstutstillingene. Barna kan kle seg ut som godseiere, hoppe i høyet eller hilse på sauer, høner og påfugl. 

fossesholm_aktivitet.jpg

Fossesholm Herregård er en kulturell perle for hele familien. Den gamle hovedbygningen er i dag museum hvor du kan nyte de vakre interiørene fra gårdens storhetstid på 1700-tallet.

Resten av gården byr på dukkeutstilling, hjemmefrontmuseum og skiftende kunstutstillinger, her er også brukskunstbutikk og en liten kafé. 

Barna kan kle seg ut som godseiere, hoppe i høyet eller hilse på sauer, høner og påfugl. 

 
Kurs- og selskapslokaler 

Fossesholm_festsal_dekket.jpg

Det er mulig å holde forskjellige arrangementer på Fossesholm hele året rundt. Vi har lokaler som egner seg godt til for eksempel bryllup, konfirmasjon, minnesamvær, kurs, konserter o.s.v. Vi tar også imot grupper til omvisning etter avtale.


I den gjenoppbygde låven og i Steinfjøset har vi lokaler som egner seg til arrangementer for alt fra 20 til 200 personer. Rammen rundt det hele er familien Cappelens praktanlegg fra 1760-tallet.

Ditt arrangement kan kombineres med omvisning på herregården, et besøk i brukskunstbutikken, hjemmefrontmuseet eller båttur på Eikern.

Gruppebesøk kan avtales utenom ordinær åpningstid.

Fossesholm3_fGeirDahl14.jpg

Velkommen til Fossesholm 

Adresse: Fossgata, 3320 Vestfossen ( Kart )
Telefon: 32 25 03 00 
E-post: kontor@fossesholm.no 
Nettsted: fossesholm.no