Galleri Athene

GalleriAthene_1_15

Galleri Athene holder til i Brodahlbygget på Grønland og har 100 lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere i fast utvalg. Årlig arrangerer galleriet 11 separatutstillinger.

Galleri Athene holder til i Drammen, og har i dag 100 lokale, nasjonale & internasjonale kunstnere i fast utvalg. 

Årlig arrangerer vi 11 separatutstillinger som gjør oss blant de største privateide galleriene i Norge, sier Lars Holst Larsen, daglig leder og innehaver.

- Galleri Athene er tuftet på kunnskap, kvalitet og mangfold. Vi formidler kunst fra lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere. 

Utøvere primært innenfor området originalgrafikk, malerier, skulpturer og installasjoner. Det faste utvalget av kunstnere er både nye og ukjente aktører, så vel som internasjonalt etablerte utøvere.

- Å drive galleriet handler om mer enn bare utstillingene, sier Larsen, - et stort arbeid ligger bak før vi kan inviterer til vernissasje. 

Galleriet arrangerer også konserter, bok-lanseringer og kunst-foredrag, og har eget rammeverksted.

Åpningstider
- Onsdag – søndag: 11:00 -17:00

Galleri Athene 

Grønland 57 (Brodahl Gummifabrikk)
3045 Drammen 

Tlf: 934 39 460
Web: galleriathene.no
Facebook: facebook.com/galleriathene
E-post: galleriathene@yahoo.no

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.