Galleri Oddvar Olsen

Galleri_Olsen_Tollbugata_3

(Drammen) Oddvar Olsen & co er i dag Drammens største kunstgalleri og rammeverkstedet. Galleriet formidler et stort og bredt utvalg av kvalitetskunst, -malerier, akvareller, grafikk utført i ulike teknikker, fotokunst og skulpturer.

Kunstgalleri og rammeverksted
Oddvar Olsen & co er et kjært og velkjent kunstgalleri/ rammebutikk for mange kunder i Drammen, Lierbygdene og andre omkringliggende områder. Galleriet og rammeverkstedet ble etablert i 1945 og har i over 60 år vokst og etablert seg til en egen kunstinstitusjon i Drammen.

Våre fagfolk i rammeverkstedet har god erfaring med alle typer innramming. Oddvar Olsen & co er en gammel familiedrevet bedrift med mesterbrev. Dette garanterer god kvalitet. Vi har et godt utvalg av rammelister fra leverandøren, InterArt. Vårt rammeverksted kan også være behjelpelige med rens og restaurering av gamle rammer.

Innramming_taksering_restaurering_1.jpg
Innramming, restaurering og taksering.

 Oddvar Olsen & co driver et av Norges største kunstgallerier. Vi tilbyr et stort og bredt utvalg kvalitetskunst fra mange av Norges største og beste billedkunstnere. Både originalgrafikk, malerier og andre arbeider utført i ulike teknikker. Galleriet har også et utvalg av fotokunst.

Åpningstider
Mandag-fredag 10.00 - 16.30
Torsdag 10.00 - 17.00
Lørdag 10.00 - 14.00

Kunstgalleri i Drammen 

Adresse: Tollbugata 44, 3044 Drammen ( kart
Telefonnummer: 32 83 60 06
Nettsted: galleri-olsen.no