Galleri Unique

Frosk_Galleri_Unique

Galleriet kombinerer billedkunst og skulpturer med tegne og malerkurs, yoga og konserter. Lokalen i Gjetergata er harmoniske og lyst innredet etter Feng Shui filosofien. Her ønskes du velkomment til å sanse, oppleve og lære.

Galleriets formål er å formidle originale kunstverk, - malerier, skulpturer, illustrasjoner og trykk, til en god pris. Unique formidler kunstverk fra faste kunstner. I tillegg inviteres gjestekunstnere med sine verker til utstillingene. 

Kunstnere
Unique_Faste_kunstnere_2020.jpg
YOGA 

“Bli med Simona på en opplevelsesreise i kunsten med bevegelse og samt å kunne hengi seg til øyeblikket”- OM Space Yoga her på Galleri Unique hver tirsdag. Kom innom eller kontakt Simona for mer info.

Telefon 405 93 213. 
Web: www.galleriunique.com/yoga 

MALERKURS med Trine Greni 

Endags-kurs der du vil jobbe med å lage collage. Tema bestemmer du selv. Lerret og malesaker er inkludert i kurset. Max 10 deltakere. Påmelding til Solveig på telefon 952 57 539.

Åpningstider:
Tirs - fred 12-17
Lørd 11.30 - 15.30

Galleri_Unique_Logo.jpg

Adresse: Gjetergata 12, 3015 Drammen
Telefon: 95 25 75 39
E-post: post@galleriuniqe.com | WEB: galleriunique.com
Facebook | Instagram 

Visit Drammen

  • Adresse: Grønland 57, 3045 Drammen
  • E-post: post@visitdrammen.no
  • Tlf.: 32 23 40 70

I samarbeid med VisitNorway og Ditt norden

Annonsering

Visit Drammen er et destinasjons-byrå i samarbeid med VisitNorway. Vi publiserer artikler og omtaler på en rekke kanaler og mobile apper. For info om innholdsproduksjon og annonsering, kontakt oss på telefon 32 23 40 70 eller e-post

VisitDRAMMEN er nettstedet for alle som gleder seg over byen vår. Vi forteller om det sanselige og vakre. Om de velsmakende måltidene, de beste filmene, utstillingene, de tøffeste konsertene og gripende teaterstykkene, de fornøyelige historiene - og de glade naturopplevelsene.